Loungen met Lingadore!

Heerlijk, met een kopje thee op de loungebank in de tuin. Zonnetje op je gezicht. Geluiden van vogeltjes in de verte. Je geniet van een heerlijke vrije dag. Dat is optimaal genieten van de zomer! Maar, wat draag je tijdens zo’n dag? Lingadore weet het wel: Loungewear van Lingadore Summer 2015.

Loungewear van Lingadore is in een paar woorden perfect te beschrijven: vrouwelijk, luxe, sportief en kwalitatief mooi qua materiaal en kleurgebruik. De zomercollectie van 2015 mag dan ook echt niet aan je neus voorbij gaan. Het merk staat aankomende zomer geheel in het teken van blauwe en witte tinten. Je krijgt er een echt strandgevoel bij.

Hemdjes, korte broekjes, lange broeken, korte jurkjes, lange jurken, vesten en truien, eigenlijk is ieder kledingitem in het assortiment opgenomen. Mix and match de verschillende artikelen en maak je eigen setjes. Ga voor sexy met de witte off-shoulder dress of juist sportief met het lichtgrijze/-blauwe shortje en bijbehorende trui.

Zacht katoen, jersey en andere heerlijk-zittende stoffen zorgen ervoor dat je de Lingadore Loungewear niet meer uit wilt doen. Bekijk de nieuwe collectie hieronder!

Feel Loved,

SixandSeven

This entry was posted in Lingerie Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>